CONTACTEER ONS

Heb je een vraag over onze diensten?
Wil je dat we je contacteren voor een afspraak?

Laat dan hier je gegevens achter en we laten je ze snel mogelijk iets weten!

Tot snel,
Anke & Jarno 

24 Schapenbaan
Asse, Vlaanderen, 1731
Belgium

C Moore, because there's more than meets the eye.... Digitale Coaching, Creatie, Content & Communicatie.

Rekruteren met Google Adwords

Trainingen in social selling, e-recruitment, ...

C Moore Coaching: trainingen in social media, social selling, company branding, webcare, e-recruitment en veel meer

Rekruteren met Google Adwords

Jarno Koopmans

In onze training van e-recruitment wordt je opgeleid in de wereld van de moderne recruiter die tegelijk een marketeer, salespersoon, data nerd, researcher en technische geek moet zijn.

Dit zijn skills die zeker ook van pas komen voor Google Adwords. Google Adwords is een tool waar vaak niet aan gedacht wordt, maar een sterke aanvulling kan zijn in je recruitment-mix.

Enkele voordelen om Google Adwords te gebruiken in je recruitment-mix:

  1. Targetting: je kan je campagnes heel goed richten naar het talent dat je zoekt. Zo kan je onder andere targetten op locatie, leeftijd en interesses.
  2. Snelheid: je kan heel snel campagnes opzetten en optimaliseren. Zo beschikt Google Adwords bijvoorbeeld over advertentietemplates speciaal voor het adverteren van vacatures.
  3. Kost-per-kandidatuur:  stem je campagnes af op de kost die jij bereidt ben om te betalen voor een kandidatuur. Via Google Adwords hou je je budget onder controle en betaal je enkel voor de mensen die klikken op je advertentie.

Deze training bestaat uit 3 delen. In deel 1 word je ingeleid in de basisprincipes van Google Adwords, deel 2 zoomt in op de features van Google Adwords die belangrijk zijn voor een goede rekruteringscampagne en ten slotte in deel 3 zetten we de theorie om in praktijk.

Jarno Koopmans
Vragen over deze training? Neem hier contact op!
— Jarno Koopmans