CONTACTEER ONS

Heb je een vraag over onze diensten?
Wil je dat we je contacteren voor een afspraak?

Laat dan hier je gegevens achter en we laten je ze snel mogelijk iets weten!

Tot snel,
Anke & Jarno 

24 Schapenbaan
Asse, Vlaanderen, 1731
Belgium

C Moore, because there's more than meets the eye.... Digitale Coaching, Creatie, Content & Communicatie.

CEO Branding

Trainingen in social selling, e-recruitment, ...

C Moore Coaching: trainingen in social media, social selling, company branding, webcare, e-recruitment en veel meer

CEO Branding

Anke van Oosterhout

Een recent onderzoek door Brandfog toont dat wanneer CEO’s actief zijn op Social Media, klanten een zeer hoog vertrouwen krijgen in het bedrijf. 81% van de ondervraagden antwoordde dat ze voelden dat CEO’s die oprecht ‘engagen’ op Social Media betere leiders zijn en beter omgaan met de veranderende wereld van vandaag. 

B-to-C is ‘engagen’ vrij eenvoudig. Maar ook in een B-to-B omgeving is dit belangrijk. Potentiële klanten bekijken in hun ‘customer journey’ elke vorm van communicatie. En het ‘googelen’ van jou, als CEO, hoort hier zeker bij. Een ‘in control’ Twitteraccount wekt vertrouwen én gunaspect. Bovendien is LinkedIn zoveel meer dan een visitekaartjes-account.

In deze opleiding nemen we je mee in een proces dat je wijs en ‘leading’ maakt in de wereld van Social Media. Na het sterk zetten van jouw mindset en een gedegen ‘how to?’ gaan je tweets als persberichten viraal. Gesteund door de juiste content, gecreëerd door ons of door jou zelf, en een recurrente opvolging van onze kant wordt Social Media je tweede natuur. De enige manier om resultaat te hebben.

Mensen zullen je zien als een autoriteit in jouw vakdomein en de pers pikt je gemakkelijk op als er een visie vanuit het bedrijfsleven gezocht wordt. En de grootste plus? De klant voelt authenticiteit en toegankelijkheid. En dat doet kopen!

Is dit de ROI die je zoekt? Neem dan hier contact op voor meer info over ons trainingsaanbod of ‘op maat’- formules.

Bel of mail me voor een verkennend gesprek! 0478 429981 of anke@cmoore.be
— Anke van Oosterhout