CONTACTEER ONS

Heb je een vraag over onze diensten?
Wil je dat we je contacteren voor een afspraak?

Laat dan hier je gegevens achter en we laten je ze snel mogelijk iets weten!

Tot snel,
Anke & Jarno 

24 Schapenbaan
Asse, Vlaanderen, 1731
Belgium

C Moore, because there's more than meets the eye.... Digitale Coaching, Creatie, Content & Communicatie.

creatie_coverfoto.gif

Responsieve websites, social media design,...

C Moore Creatie: responsieve websites, social media design & newsletters

 

Kunnen wij het maken?
Nou en of!

Je hebt maar een paar seconden om bezoekers van jouw site te overtuigen om verder te klikken of om ze weg te jagen. Dat betekent dat er een duidelijke structuur moet zijn en een heldere navigatie. En natuurlijk een sterke integratie met je Social Media kanalen.

Onderzoek heeft bovendien aangetoond dat 76% van de bezoekers een website verlaat die niet geoptimaliseerd is voor mobiel. En aangezien 6 op 10 Belgen ondertussen een smartphone heeft is het van cruciaal belang dat je website ook straalt op mobiel. Hierbij komt nog dat websites die geoptimaliseerd zijn voor mobiele toestellen beter scoren in Google sinds de laatste update van het Google-algoritme.

We zetten uw verhaal om in een doeltreffende digitale creatie:

  • Een nieuwe responsieve website, die er niet alleen goed uitziet op alle mogelijke toestellen (pc, tablet en smartphone), maar ook scoort in Google om net die mensen aan te trekken die je wil bereiken. 

  • Social media design of redesign, als merk is een uniforme en herkenbare uitstraling op alle kanalen belangrijk. Wij zorgen ervoor dat je merk straalt, ook op social media!

  • Een krachtige nieuwsbrief
     
  • And many m(o)ore...
Vragen? Neem dan hier contact op voor meer info over een nieuwe responsieve website, gebruiksvriendelijk en helemaal geoptimaliseerd voor Google (SEO) en smartphones.
— Jarno Koopmans