CONTACTEER ONS

Heb je een vraag over onze diensten?
Wil je dat we je contacteren voor een afspraak?

Laat dan hier je gegevens achter en we laten je ze snel mogelijk iets weten!

Tot snel,
Anke & Jarno 

24 Schapenbaan
Asse, Vlaanderen, 1731
Belgium

C Moore, because there's more than meets the eye.... Digitale Coaching, Creatie, Content & Communicatie.

content_coverfoto.gif

Content voor sociale media, websites, SEO, ...

C Moore Content: voor social media & websites, maken van contentkalender en optimalisatie voor Google of SEO

 

Een sterke website en aanwezig zijn op sociale media is key, maar sterke inhoud laat jou uitstijgen boven de rest. Goede content sluit tegelijkertijd naadloos aan bij je bedrijfsstrategie en spreekt je doelgroep aan via Twitter, LinkedIn, Google, Facebook, … Geen storytellers in eigen huis? Belangrijk om hier in te investeren, enkel uitmuntende content gaat viraal en maakt je zichtbaar bij de juiste doelgroep!

Goede content wordt bekeken als iets zeer relevant of erg leuk om te lezen. Op tal van manieren komt deze content bij de consument, via nieuwsbrieven, e-mailings, magazines. Maar niet te onderschatten is de content die een consument zelf zoekt. Via Twitter, Facebook, Google+ of andere Social Media kanalen.

Maar vooral ook wat hij zoekt via Google. Vandaag starten reeds 90% van alle aankopen, zowel online als offline, met een zoekopdracht in Google. Het vasthouden van de aandacht van de consument lukt het best wanneer deze zelf door hem gezocht werd. Wij helpen je scoren in Google met de juiste content voor jouw doelgroep!

Met welk type content kunnen wij helpen?

  • Blogs
  • Artikels
  • Whitepapers
  • Slideshare’s
  • Nieuwsbrieven & E-mailings
Vragen? Neem dan hier contact op voor meer info over hoe wij je kunnen helpen om te scoren in Google en sociale media met sterke inhoud op maat van je doelgroep.
— Anke van Oosterhout