CONTACTEER ONS

Heb je een vraag over onze diensten?
Wil je dat we je contacteren voor een afspraak?

Laat dan hier je gegevens achter en we laten je ze snel mogelijk iets weten!

Tot snel,
Anke & Jarno 

24 Schapenbaan
Asse, Vlaanderen, 1731
Belgium

C Moore, because there's more than meets the eye.... Digitale Coaching, Creatie, Content & Communicatie.

Moore Stephens; een nieuwe website!

Alle nieuws over sociale media, content marketing, ...

C Blog is de blog van C Moore. Hier vind je alle nieuws, tips & tricks over sociale media, content marketing, SEO en veel meer.

 

Moore Stephens; een nieuwe website!

Anke van Oosterhout

Best spannend, het live gaan van een nieuwe site! Dat vond ook onze klant Moore Stephens, voor wie wij een compleet nieuwe website realiseerden. Een website waar de klant zelf aanpassingen en aanvullingen kan doen en waarvan de lay-out volledig responsive is. Dat betekent dat de site zich steeds automatisch aanpast aan de schermresolutie van je desktop, tablet of smartphone.   

Ik sprak Sofie Thielemans, Marketing Officer bij Moore Stephens en deel graag met jullie hoe zij het proces van concept naar realisatie heeft ervaren.  

“Onze oude website paste qua look & feel niet langer bij onze missie & visie waar klantgerichtheid centraal staat. Gebruiksvriendelijkheid en de beschikking tot veel en goede content vinden wij erg belangrijk. Het was ook noodzaak dat onze site optimaal mobiel aangepast was. Mensen lezen je nu eenmaal niet altijd op desktop. Ook qua tekst is er veel gemoderniseerd.”

“Ik vond de communicatie bij C Moore ideaal. Ik had een zeer directe lijn met ze, snelle reactie en concrete opvolging. Geen enkele manier om te kunnen communiceren werd onbenut gelaten; Skype, Whatsapp, telefoon, mail. C Moore was constant bereikbaar en snel in feedback.”

“En het belangrijkste, het werd exact zoals ik het hoopte! Mijn eerste gevoel als ik naar de site kijk is ‘gezellig corporate’. Waarmee ik bedoel dat sommige moeilijke topics door het visuele aspect toch luchtig gebracht worden. De beelden en kleuren zien er mooi uit. De reacties zijn tot nu toe super positief. Ik ben tevreden!”

Ik hou van onze nieuwe dynamische website. Great look & feel! Topniveau als je’t mij vraagt. Moore Stephens wil kwaliteit uitstralen en daar ook garant voor staan.
— Peter Verschelden, CEO Moore Stephens Belgium

Ontdek de website van Moore Stephens als je meer informatie wilt over hun diensten. Maar ook als je enkel op zoek bent naar nieuws of interessante artikels. Ik weet zeker dat je op de evenementenkalender een topic vindt wat jou interesseert. En absoluut even kijken wanneer je actief of passief verlangt naar een nieuwe job! Want als ik hoor hoeveel uitdaging en autonomie Sofie ervaren heeft tijdens dit spannende nieuwe-website-project, is dit een plek waar werken fun is! 

Denk jij ook aan een nieuwe website? Neem vrijblijvend contact op via anke@cmoore.be of 0478 429981 en we adviseren je graag!
— Anke van Oosterhout