CONTACTEER ONS

Heb je een vraag over onze diensten?
Wil je dat we je contacteren voor een afspraak?

Laat dan hier je gegevens achter en we laten je ze snel mogelijk iets weten!

Tot snel,
Anke & Jarno 

24 Schapenbaan
Asse, Vlaanderen, 1731
Belgium

C Moore, because there's more than meets the eye.... Digitale Coaching, Creatie, Content & Communicatie.

Mokka Min, een heerlijke webshop

Alle nieuws over sociale media, content marketing, ...

C Blog is de blog van C Moore. Hier vind je alle nieuws, tips & tricks over sociale media, content marketing, SEO en veel meer.

 

Mokka Min, een heerlijke webshop

Jarno Koopmans

Mokka Min is een winkel met een groot assortiment aan bijzondere lekkernijen, hippe accessoires en leuke gadgets. Je vindt er zoete en zoute delicatessen zoals olijfolie, balsamico, tapenades, paté, mosterd, pasta, hartige koekjes, wijn, bubbels, confituren, advocaat, chocolade, pralines, peperkoek, honing en nog veel meer...

Stuk voor stuk vind je er bijzondere producten, ideaal als geschenk of gewoon lekker voor jezelf. Omdat iedereen graag een origineel geschenk geeft combineert Mokka Min deze unieke producten in mooi verpakte geschenkpakketten.

"In mijn winkel breng ik bijzondere lekkernijen en unieke accessoires samen uit België en heel Europa" vertelt Hermine Pletsers, zaakvoerder van Mokka Min, "Met een webshop kunnen mijn klanten ook vanop afstand hun favoriete producten bestellen en maak ik deze producten ook bereikbaar voor mensen ver buiten de regio van mijn fysieke winkel".

Voor het opzetten van haar webshop deed Mokka Min een beroep op C Moore. We zorgden voor een opzet van A tot Z:

  • Design
  • Configuratie webshop
  • Integratie betaalmethoden (Bancontact, Visa, Mastercard, Overschrijvingen, Belfius)
  • Invoer producten
  • Optimalisatie voor zoekmachines (SEO)

Hermine Pletsers van Mokka Min over de samenwerking met C Moore: “Ik was onder de indruk van C Moore, ze zijn erin geslaagd om onze webshop www.mokkamin.be op een zeer professionele en efficiënte manier tijdig af te werken. Onze samenwerking en communicatie is vlot verlopen en ik ben er dan ook van overtuigd dat dit een juiste keuze was. Voor iemand die hulp en advies nodig heeft bij digitale coaching, communicatie en creatie kan ik zeker C Moore aanraden".

Ontdek Mokka Min, een heerlijke webshop

Denk je er ook aan om de stap te zetten naar een webshop? Neem vrijblijvend contact op en wij adviseren je graag.

Ontdek de webshop van Mokka Min op www.mokkamin.be

Ontdek de webshop van Mokka Min op www.mokkamin.be