CONTACTEER ONS

Heb je een vraag over onze diensten?
Wil je dat we je contacteren voor een afspraak?

Laat dan hier je gegevens achter en we laten je ze snel mogelijk iets weten!

Tot snel,
Anke & Jarno 

24 Schapenbaan
Asse, Vlaanderen, 1731
Belgium

C Moore, because there's more than meets the eye.... Digitale Coaching, Creatie, Content & Communicatie.

Stagiaire Social Media & Digital Marketing

Alle nieuws over sociale media, content marketing, ...

C Blog is de blog van C Moore. Hier vind je alle nieuws, tips & tricks over sociale media, content marketing, SEO en veel meer.

 

Stagiaire Social Media & Digital Marketing

Anke van Oosterhout

Ben jij op zoek naar een plek waar je alles wat je leerde direct in de praktijk kan gebruiken? Maar waar je ook iedere dag nieuwe dingen leert omdat de wereld van digitale communicatie geen seconde stil staat? Ben jij creatief, autonoom en betrokken en zoek je een stage waar die drie eigenschappen niet alleen gewaardeerd worden, maar ook extra gevoed worden? Lees dan deze vacaturebeschrijving eens!

Wie zijn wij?

C Moore, because there’s more than meets the eye! Waar staat onze C voor? Als digitaal communicatiebureau boosten we de business van onze klanten op het vlak van 5 C’. Coaching, Consultancy, Creatie, Content & Communicatie. Meer informatie vind je op www.cmoore.be

De functie!

Conversation management van de C Moore accounts op Twitter, Instagram, Pinterest, Google+ en de LinkedIn company page en de Facebook fanpage. Schrijven van Social Media gerelateerde content; blogs, artikels. Schrijven van nieuwsbrieven. De contentkalender aanvullen. Support geven bij het onderhouden van onze website. Support geven bij het maken van Powerpoint presentaties. Leads zoeken via Social Media kanalen. Support geven bij het maken van digitale scans. Visuals maken in Photoshop. Infographics maken. En denk je zelf nog aan andere taken? Leuk!!

Wie ben jij?

Je studeert Marketing, Communicatie, Cross Media Management of een soortgelijke richting. Je hebt kennis van Photoshop en Google Analytics. Je ademt Social Media, het is je passie! Je bent leergierig, betrokken en pro-actief.

Wat kan je verwachten?

Een stage waar je elke dag voelt dat je bijleert. Periode en termijn zijn bespreekbaar, reageer ook als je pas in januari stage loopt. Je bent meer dan welkom op een plek waar bedrijven worden geadviseerd in hun Social Media strategie en dit geeft je gegarandeerd massa’s nieuwe inzichten in jouw vakdomein. Nog nooit van Relegem gehoord? Geen probleem, onze kantoren zijn prima bereikbaar met de trein vanuit Brussel.

Interesse?

Stuur je CV naar Anke@CMoore.be tav Anke van Oosterhout. Even horen of het iets voor je is? Bel Anke op 0478 429981 of dm haar @avanoosterhout Onze kantoren: Schapenbaan 24, Relegem Asse.

C you soon?