CONTACTEER ONS

Heb je een vraag over onze diensten?
Wil je dat we je contacteren voor een afspraak?

Laat dan hier je gegevens achter en we laten je ze snel mogelijk iets weten!

Tot snel,
Anke & Jarno 

24 Schapenbaan
Asse, Vlaanderen, 1731
Belgium

C Moore, because there's more than meets the eye.... Digitale Coaching, Creatie, Content & Communicatie.

Jouw goede voornemen voor 2016?

Alle nieuws over sociale media, content marketing, ...

C Blog is de blog van C Moore. Hier vind je alle nieuws, tips & tricks over sociale media, content marketing, SEO en veel meer.

 

Jouw goede voornemen voor 2016?

Anke van Oosterhout

Blogs lezen doe je in de trein. Een nieuwe eettafel zoek je op je tablet, terwijl je verveeld naar ‘Home alone’ kijkt op tweede kerstdag. Een adres nog even dubbelchecken van die belangrijke afspraak? Dat doe je in je wagen. Bij het stoplicht of stilstaand in de file, vanzelfsprekend. Dus heb jij jouw goede voornemen voor 2016 nog niet gemaakt? Wat dacht je van; je website mobiel laten gaan!

Waarom? 76% van de consumenten verlaat een website die niet geoptimaliseerd is voor mobiel. En 93% van de werkzoekenden gebruikt zijn smartphone om een job te zoeken. (iMinds Digimeter 2014).

Wil je verkopen? Dan moet je zorgen dat jouw klanten of jouw toekomstige medewerkers niet afhaken wegens het ontbreken van een gebruiksvriendelijke site. Pagina’s die te breed zijn voor je schermpje, afbeeldingen die niet laden, onvindbare contactgegevens, piepkleine lettertjes die je steeds groter moet trekken.... Een ‘responsive website’ is een must voor tevreden klanten!

Tevreden klanten kopen! Helemaal als jouw bedrijf ook nog een webshop heeft. Ik koop mijn ‘musthaves’ op de meest onverwachte plekken; wachtend op een zakelijke afspraak, surfend tijdens een saai verjaardagsfeestje, klaarwakker op een nachtelijk moment van insomnia. Omdat een aankoop vaak impulsief en emotioneel gebeurt, levert mobiele e-commerce jou meer transacties op. Zeker als die ook nog eens snel en eenvoudig in orde zijn dankzij een mobiele betaalmodule.

En wist je dat Google in 2015 een update heeft doorgevoerd die ervoor zorgt dat websites die niet mobielvriendelijk zijn enorm zullen dalen in de zoekresultaten van Google? Naast het aanleveren van  interessante en relevante content, hecht Google een enorm belang aan de gebruiksvriendelijkheid voor de bezoekers van de door hen voorgestelde websites. Om klantgericht in te spelen op jouw groeiende mobiele publiek is een ‘responsive website’ in 2016 niet langer een ‘nice to have’, maar een echt duidelijke must!

Ben je overtuigd? Als je hulp nodig hebt om een ‘responsive website’ tot jouw goede voornemen van 2016 te bombarderen laat me dan iets weten. C Moore denkt graag met je mee en voert graag voor je uit.
— Anke van Oosterhout
anke.png